Wiitta Oy on Homma putkessa -voittaja 2018

Vuoden 2018 Homma putkessa -voittajaksi rynni tiukan äänestyksen jälkeen Wiitta Oy.

Wiitta Oy valmistaa viemäriputkien yhteitä ja muovi- ja kumituotteita ruiskuvalutekniikalla. Wiitta on Heinolassa toimiva perheyritys, jonka perusti nykyisen toimitusjohtajan Wille Viittasen isä vuonna 1972.

Homma putkessa- kisassa palkitaan vuosittain yritys, joilla on tuotetiedot erinomaisessa kunnossa LVI-alan tuotteiden kattavassa tuotetietorekisterissä.

Vastuu tuotetiedon ajan tasaisuudesta on toimitusjohtajalla Wille Viittasella itsellään. Hän tunnustaa potevansa ajoittain huonoa omaatuntoa tietojen päivittämisestä, varsinkin niinä päivinä kun LVI-INFOn uutiskirje kilahtaa sähköpostiin: vinkit päivitysten tekemisestä ovat olleet hänen mielestään hyviä, ja apua on aina saanut, puhelimitse tai sähköpostilla. – LVI-INFOn alusta on hyvä ja siitähän me maksetaan, joten olisihan se aika hölmöä jos emme vaivautuisi pitämään tuotetietoja ajan tasalla, Wille Viittanen sanoo.

Tuotetietojen osalta suurimman ponnistuksen Homma putkessa –kisaan teki yritys itse, mutta äänestyksessä auttoivat myös asiakkaat. Wille kertoo, että äänestyslinkkiä on jaettu asiakkaille joka käänteessä ainakin Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, ja yrityksen sähköpostin allekirjoituksessakin kehotettiin äänestämään Wiitta Oy voittajaksi.

Tämän vuoden kisassa jo alkukarsinnassa pärjääminen oli haastavaa. Viime vuonna vaadittiin, että tuotteen perustiedot ja kuvat olivat täydellisesti ajan tasalla, tänä vuonna uudeksi kriteeriksi tuli teknisten tuotetietojen eli ETIM-standardoitujen tuotetietojen ajantasaisuus. Äänestykseen päästäkseen yrityksellä tuli myös tekniset tiedot olla vähintään 80% päivitettyinä.

Homma putkessa- palkinto jaetaan nyt toista kertaa. Sen myöntää LVI-INFO yritykselle, jonka tuotetiedot ovat LVI-alan tuotetietokannassa LVI-INFO.fi:ssa ajan tasalla, ja joka lisäksi voittaa kaikille avoimen julkisen äänestyksen.

Homma putkessa – palkinnon on suunnitellut Rölli Ridanpää, ja se on vuosittain omistajaa vaihtava kiertopalkinto. Viime vuoden Homma putkessa – voittaja Climecon oy luovuttaa palkinnon seuraajalleen 13.12. alan perinteikkäässä Putkipörssi-tapahtumassa Katajanokan Kasinolla.

Homma putkessa – kiertopalkinto vaihtaa omistajaa joulukuussa.

Lisätietoja:
Wille Viittanen, toimitusjohtaja, Wiitta Oy, gsm 040 581 8958
Magnus Sirén, johtaja, LVI-INFO, gsm 040 844 8952