Yritys

LVI-INFO.fi on LVI-alan tuotetiedon tietokanta, joka  sisältää noin 171.000 LVI-teknisen tuotteen tiedot. Tietokantaa ylläpitävät tuotteiden valmistajat ja maahantuojat. LVI-INFO.fi:n kautta valmistajat, maahantuojat ja tukkuliikkeet myös siirtävät tuotetiedot kustannustehokkaasti toistensa järjestelmiin.

Suomessa tukkuliikkeiden kautta myytävät LVI-tekniset tuotteet yksilöidään LVI-numerolla. Jokaisella tuotteella on oma LVI-numeronsa, jolla alan koko toimitusketju sen tunnistaa. LVI-INFO.fi ylläpitää tätä tuotenumerojärjestelmää.

LVI-INFO.fi on myös käytössä, kun etsitään tietyt tekniset ominaisuudet täyttävää tuotetta niin rakennussuunnitelmia tehtäessä kuin niitä tarkennettaessa. Teknisten ominaisuuksien lisäksi voit lisätä tuotteesi tietoihin asiakkaallesi tarpeellisia liitteitä: asennusohjeita, suosituksia, standardeja tai vaikkapa tuotteen rakennekuvia.

LVI-INFO.fi täydentää hyvin valmistajan tai maahantuojan omaa tuotejärjestelmää. LVI-INFO.fi:ssä voit esittää tuotteesi teknisen tiedon myös ETIM-standardoidussa muodossa.

 

Lue lisää palveluistamme

 

Tutustu ETIM-standardiin