Homma Putkessa voittaja 2021: Pipelife Finland Oy

Homma putkessa -kilpailussa annettiin tänä vuonna 4151 ääntä. Pipelifelle ääniä tuli peräti 1858, eli 45% kaikista annetuista äänistä.

(katso yritysesittely klikkaamalla logoa)

Terveiset vuoden 2021 voittajalta alla:

Huikean hienoa, kiitos kaikille meitä äänestäneille!

LVI-INFO:n tietokannasta löytyy 1531 Pipelifen tuotetta, joten sillä on merkittävä rooli asiakkaidemme palvelemisessa. Tuotteiden teknisten ominaisuuksien lisäksi asiakkaamme löytävät LVI-INFO:n tietokannasta tuotteisiin liittyviä tiedostoja, kuten asennusohjeita, suosituksia, standardeja ja rakennekuvia. Oli kunnia päästä Homma putkessa -kilpailun finaaliin ja kilpailun voitto kruunasi kaiken.

– Olemme tehneet vuosien aikana paljon työtä tuotetiedon rikastamisessa, joten voitto Homma putkessa -kilpailussa tuntuu erityisen hienolta. Meillä on laaja joukko ihmisiä, jotka tuotetietoa keräävät ja ylläpitävät. Yhdessä me huolehdimme oikean ja ajantasaisen tuotetiedon asiakkaiden saataville. Olen onnellinen, että tehty työ toi tulosta myös tässä kilpailussa, kertoo Product Information Specialist Johanna Talman Pipelifelta.

Pipelife oli mukana Homma putkessa -kilpailussa jo toisen kerran. Vuonna 2019 Pipelife sijoittui kisassa toiseksi.

– Viimeksi voitto jäi harmillisesti yhden sijan päähän, vaikka ääniä tuli silloinkin runsaasti. Tänä vuonna voitto osui kohdalle ja olemme siitä erittäin iloisia. Myös tytäryhtiömme Talokaivo oli ensi kertaa mukana kisassa, sijoittuen viidennelle sijalle. Olemme selkeästi tehneet paljon oikein, kun molemmat yritykset pääsivät kisan finaaliin asti. Tämä osoittaa, että kattavalla tuotetiedolla on iso merkitys asiakkaiden arjessa ja suuri merkitys kun käydään kilpailua näkyvyydestä hakukoneissa ja jälleenmyyjien palveluissa, toteaa Head of new business development Marko Heikkinen Pipelifelta.

Tuotetiedon rikastaminen on jokapäiväistä työtä.

– Nyt voimme hetkeksi pysähtyä nauttimaan tästä voitosta, mutta sitten työ tuotetiedon parissa jatkuu kuten ennenkin. Voitte luottaa siihen, että Pipelifella on tuotetiedot ajan tasalla myös tulevaisuudessa, sanoo Heikkinen.

Pipelife digitaalisen tuotetiedon edelläkävijänä

Tiesitkö, että Pipelife Finland on ensimmäinen yritys Suomessa, joka pystyy hakemaan LVI-numeroita sekä ylläpitämään tuotetietoa LVI-INFO:ssa uuden automaattisen rajapinnan avulla?

Lue lisää https://www.pipelife.fi/pipelife-digitaalisen-tuotetiedon-edellakavija.html

Tutustu Pipelifeen asiakaspalveluun videolla