Käyttöoikeudet

LVI-INFO.fi -tuotetietorekisterissä käyttäjällä voi olla eritasoisia oikeuksia: pääkäyttäjä, normaali, tai katselija -oikeudet.

Pääkäyttäjä -oikeuksia voi olla vain yksi yritystä kohden.

Pääkäyttäjä hallinnoi kaikkia yrityksen käyttäjätunnuksia ja myöntää myös uusia käyttöoikeuksia. Mikäli yritys on jo LVI-INFO.fi:n asiakas, voi yrityksen edustaja hakea tunnuksia myös itse. Käyttäjätunnukset lähetetään hakijalle henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Hae tästä käyttäjätunnuksia  itsellesi.

Pääkäyttäjä voi tilata uusia LVI-numeroja, muokata tai poistaa tuotteita sekä tuotteiden tietoja. Pääkäyttäjä pääsee muokkaamaan yrityksen yhteystietoja, sekä Omat tiedot -osiossa olevaa Tuotemerkit -ja sarjat -osiota.

Normaali -käyttäjätunnuksilla pääsee tilaamaan uusia LVI-numeroita, muokkaamaan ja poistamaan tuotteita ja niiden tietoja, muun muassa kuvia ja liitteitä. Yrityksellä voi olla useampi normaali -oikeuksilla varustettu käyttäjä.

Katselija -käyttäjätunnus tarkoittaa rajattua käyttöoikeutta.

Rajatulla käyttöoikeudella käyttäjä pääsee ainoastaan hakemaan ja listaamaan tuotteita. Oman yrityksen tuotetietojen haku onnistuu tarkemmilla hakukriteereillä kuin LVI-INFO.fi:n tavallisessa haussa. Rajattu käyttöoikeus ei oikeuta hakemaan uusia LVI-numeroja, muokkaamaan tai poistamaan tuotteita.

Rajatun käyttöoikeuden saanut käyttäjä pääsee listaamaan tuotteita; hän voi ladata ne exceliin ja rajata tuotehakua tarkemmin.

Rajattu käyttöoikeus -ominaisuutta voivat hyödyntää esimerkiksi tukkukauppojen tuotepäälliköt tai yritysten tekniset henkilöt, joilla on tarve tehdä tarkkoja tuotehakuja ja listata tuotteita excel-tiedostoiksi.