Onnisen kesätyöntekijät rikastivat tuotetietoa yhteisprojektissa

Onnisella käynnistyi kevään alussa tuotetietoprojekti, jossa oli tavoitteena yhteistyössä LVI-INFO.fi:n kanssa rikastaa erityisesti Onnisen omien tuotteiden tuotetietoa. Projektissa oli vahvistuksena Onnisen kesätyöntekijät, joilla oli jo aiempaa kokemusta tuotehallinnasta ja tuotetiedon rikastamisesta.

Projekti saatiin syyskuun alkuun mennessä päätökseen ja tulokset olivat hyviä. ETIM-tietoja saatiin lisättyä, mutta suurin muutos oli liitetiedostojen ja tuotekuvaustekstien kohdalla. Molempien määrä yli tuplaantui, siis Onnisen omien tuotteiden tuotetidon osalta.

Projekti sai alkunsa kun oivallettiin kesätyöntekijöiden potentiaali. LVI-INFO koulutti kesätyöntekijät LVI-INFO.fi:n hallintajärjestelmään. Tukea he saivat niin omalta tiimiltään Onnisella kuin LVI-INFO.fi:n toimistoltakin. Lopputulokseen olivat kaikki osapuolet tyytyväisiä, ja kesätyöntekijät oppivat hallinnoimaan LVI-INFO.fi tuotetietojärjestelmää, josta on heille varmasti hyötyä myös jatkossa.

Käynnistetäänkö teidänkin yrityksessänne tuotetietoprojekti?

LVI-INFO.fi järjestää henkilöstölle ilmaisen koulutuksen ja on tukena koko projektin ajan. Projekti voi keskittyä teknisten tietojen (ETIM-tietojen) rikastamiseen, tai liitetiedostoihin, sen mukaan millä tolalla tuotetieto yrityksessänne on. Voimme myös erillisestä korvauksesta rikastaa tuotetietonne puolestanne.

Ole yhteydessä, niin pannaan tuotetietonne rokkaamaan!