Homma putkessa-voittaja 2021 Pipelife Finland Oy sai huikean äänisaaliin

Homma putkessa -loppuäänestyksessä annettiin tänä vuonna 4151 ääntä. Pipelifelle ääniä tuli peräti 1858, eli 45% kaikista annetuista äänistä.

Kuvassa vasemmalta: LVI-Numero Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pasi Paakkunainen (Ahlsell), Magnus Sirén (LVI-INFO), Pauli Santala (Roth Finland), Johanna Talman (Pipelife), Marja Sarkkinen, (Pipelife), toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää (Pipelife), Marko Heikkinen (Pipelife) ja Henna Nevasaari (LVI-INFO).

 

Pipelifen terveiset alla: 

Huikean hienoa, kiitos kaikille meitä äänestäneille!

LVI-INFO:n tietokannasta löytyy 1531 Pipelifen tuotetta, joten sillä on merkittävä rooli asiakkaidemme palvelemisessa. Tuotteiden teknisten ominaisuuksien lisäksi asiakkaamme löytävät LVI-INFO:n tietokannasta tuotteisiin liittyviä tiedostoja: asennusohjeita, suosituksia, standardeja ja rakennekuvia. Oli kunnia päästä Homma putkessa -kilpailun finaaliin ja kilpailun voitto kruunasi kaiken.

– Olemme tehneet vuosien aikana paljon työtä tuotetiedon rikastamisessa, joten voitto tuntuu erityisen hienolta. Meillä on laaja joukko ihmisiä, jotka tuotetietoa keräävät ja ylläpitävät. Yhdessä me huolehdimme oikean ja ajantasaisen tuotetiedon asiakkaiden saataville. Olen onnellinen, että tehty työ toi tulosta myös tässä kilpailussa, kertoo Product Information Specialist Johanna Talman.

Pipelife oli mukana Homma putkessa -kilpailussa jo toisen kerran. Vuonna 2019 Pipelife sijoittui kisassa toiseksi.

– Viimeksi voitto jäi harmillisesti yhden sijan päähän, vaikka ääniä tuli silloinkin runsaasti. Tänä vuonna voitto osui kohdalle ja olemme siitä erittäin iloisia. Myös tytäryhtiömme Talokaivo oli mukana kisassa, sijoittuen viidenneksi. Olemme selkeästi tehneet paljon oikein, kun molemmat yritykset pääsivät finaaliin asti. Tämä osoittaa, että kattavalla tuotetiedolla on iso merkitys asiakkaiden arjessa ja suuri merkitys kun käydään kilpailua näkyvyydestä hakukoneissa ja jälleenmyyjien palveluissa, toteaa Head of new business development Marko Heikkinen.

Tuotetiedon rikastaminen on jokapäiväistä työtä.

– Nyt pysähdymme hetkeksi nauttimaan voitosta, mutta sitten työ tuotetiedon parissa jatkuu kuten ennenkin. Voitte luottaa siihen, että Pipelifella on tuotetiedot ajan tasalla myös tulevaisuudessa, lupaa Heikkinen.

Pipelife digitaalisen tuotetiedon edelläkävijänä
Tiesitkö, että Pipelife Finland on ensimmäinen yritys Suomessa, joka pystyy hakemaan LVI-numeroita sekä ylläpitämään tuotetietoa LVI-INFO:ssa uuden automaattisen rajapinnan avulla?

Tutustu Pipelifeen! (linkki kuvassa)