Palkinto odottelee uutta voittajaa

Vuoden 2017 Homma Putkessa palkinnon voitti Climecon hurjalla loppukirillään. Voiton viimeisteli äänestys, jossa Climecon otti selvän kaulan muihin. Myyntiassistentti Suvi Erola kertoo, että loppuvuonna 2017 varmasti jokainen climeconilainen muisti mainita asiakkailleen Homma putkessa- äänestyksestä. Asiakkaita ei tainnut olla kovin vaikeaa saada äänestämään juuri Climeconia  – onhan 90 % Climeconin asiakkaista tyytyväisiä (asiaa mitataan vuosittaisilla asiakastyytyväisyystutkimuksilla).

Climeconilla tuotetiedon tärkeys on ymmärretty ja sen ajan tasaisuus varmistettu resursoimalla tuotetiedon hallintaan kolme tuotepäällikköä ja kaksi myyntiassistenttia. Paitsi LVI-INFO.fissä, täytyy tuotetieto olla ajan tasalla myös ennen kaikkea Climeconin omilla nettisivuilla, asiakkaille suunnatussa osiossa. Hyvin suunnitellut valintaohjelmat ja ammattikeittiöiden suunnittelupalvelut vaativat paljon ylläpitotyötä taustaorganisaatiolta.

Climeconin uusi älykäs ilmanvaihtoratkaisu MyAir on suunniteltu asuinkerrostalojen ilmanvaihtoon. MyAir haistelee ilmaa antureilla, säätää, optimoi ja tasapainottaa ilmanvaihdon automaattisesti asuntojen välillä. Älyratkaisut lisäävät teknisen tuotetiedon määrää, ja vaativat siksi myös edistyneempää ja tarkemmin määriteltyä tapaa tiedon luokitteluun. ETIM-standardin mukainen teknisen tiedon luokittelu onkin myös Climeconilla jo käynnissä.

Kuvassa Homma putkessa -palkinto Climeconin show roomissa Herttoniemessä. Climecon Oy on kaikkien aikojen ensimmäinen Homma putkessa – palkinnon voittaja, ja saa ensimmäisenä nimensä kiertopalkinnon jalustaan. Jalustaan kiinnitetään aina kunkin vuoden voittajan nimi.

Homma Putkessa – palkinnon myöntää LVI-INFO vuosittain yritykselle, jonka tuotetiedot ovat täydellisesti ajan tasalla LVI-INFO- tuotetietorekisterissä. Kilpailuun valitaan vuoden mittaan ehdokkaat, joita kuka tahansa LVI-INFOn sivuilla vieraileva pääsee loppuvuodesta äänestämään. Voittaja julkaistaan vuosittain joulukuun puolessa välissä, ja kiertopalkinto luovutetaan eteenpäin LVI-alan Putkipörssi-tapahtumassa.