Homma putkessa -palkinto myönnetään jatkossa vuosittain

Loppuvuodeksi käynnistyy LVI-INFO.fi:n lanseeraama Homma putkessa -palkinto, joka myönnetään jatkossa vuosittain yritykselle, jonka tuotteiden tiedot niin tuotetiedon kuin kuvienkin osalta ovat erinomaisen hyvin ajan tasalla LVI-INFO.fi tuotetietorekisterissä. Ensimmäisen kerran palkinto jaetaan joulukuussa 2017. Palkinto on kiertopalkinto, joka vaihtaa omistajaa vuosittain. Itse palkintopysti – Homma putkessa-teos – on vielä taiteilijan pöydällä.

Ensimmäinen Homma putkessa- palkinto myönnetään esikarsintojen kautta, joihin myös  LVI-INFO.fi:n asiakkaat pääsevät vaikuttamaan. Valitsemme ensin tuotetietorekisterin tietojen perusteella palkintoon ehdokkaiksi yrityksiä, joita asiakkaamme voivat kesälomien jälkeen arvioida ja äänestää.

Eteneminen ja aikataulu on seuraava:

25.5.2017
Julkistamme yritykset, joiden tuotetiedot ja – kuvat ovat ”täydelliset” eli yrityksen Oman sivun Graafit -osiossa kaikki naamat näyttävät vihreää. Esimerkiksi huhtikuun alussa tällaisia yrityksiä oli 60 kappaletta. Tästä joukosta LVI-INFO valitsee loppukilpailuun ja äänestykseen pääsevät yritykset (max 10 yritystä).

Teemme loppukilpailuun ehdolla olevista  yrityksestä ja niiden tuotetietoja hallinnoivista ihmisistä ja tiimeistä esittelyjä. Pyrimme kartoittamaan sitä, miten tuotetietojen päivittäminen on ehdolla olevissa yrityksissä organisoitu ja resursoitu, ja samalla pyrkimyksenä on tietenkin jakaa mahdollisia hyviä käytäntöjä myös muille. Tuomme esiin sitä, miten tuotetiedon merkitys on yrityksessä ymmärretty ja miten oikein mitoitetulla resursoinnilla varmistetaan tuotetiedon ajantasaisuus. Käytännön päivitystyötä tekeviä ihmisiä ja tiimejä nostetaan esittelyissä esiin ja pyydetään myös heiltä perusteluja sille, miksi homma on heillä putkessa.

Sitten pallo heitetään LVI-INFO.fi:n käyttäjille.

28.8.2017
Loppukilpailuun päässeet yritykset julkistetaan elokuussa, jolloin käynnistyy myös äänestäminen. Ehdolla olevien yritysten ja niiden tiimien äänestykseen voivat osallistua kaikki LVI-INFO.fi:n kävijät.

14.12.2017
Voittaja julkistetaan ja palkinto luovutetaan Putkipörssissä.