ETIM-tietojen päivityskisa alkaa!

Julkistamme alkavaksi uuden kisan kaikille yrityksensä tuotetietoa päivittäville. Kisan kohteena on tekninen tuotetieto eli ETIM-luokituksen mukainen tieto.

Kaikkien niiden henkilöiden kesken, jotka 30.4.2018 mennessä ovat täyttäneet ETIM-tiedot vähintään puoleen yrityksensä tuotteista, arvomme 3 lahjakorttia Stockmannille (lahjakortin arvo 100 euroa).

Kilpailun säännöt
– Tukkuliikkeet eivät ole mukana kisassa.
– Kisassa on tasapuolisuuden vuoksi kolme kategoriaa: pienet, keskisuuret ja suuret yritykset.
– Arvontaan osallistuvat ne yritykset, joiden tuotteista 50 prosentille on päivitetty ETIM-tiedot. ETIM-tiedoksi lasketaan se, että tuotteelle on lisätty ETIM-luokka ja sen ominaisuudet.
– Arvonta tapahtuu yrityksen tietoja päivittäneiden henkilöiden kesken.

HUOM. Jos jollekin tekniselle ominaisuudelle ei ole vielä saatavilla tietoa, kohdan voi jättää tyhjäksi. Tietoja voi aina täydentää myöhemmässä vaiheessa.

Jotta päivittäminen olisi vähän jännittävämpää, julkaisemme aika ajoin listan niistä yrityksistä jotka ovat ylittäneet 50 prosentin kynnyksen, ja ovat siis mukana arvonnassa.

Kisan alkaessa on tilanne se, että reilulla kahdellakymmenellä yrityksellä on tuotetietoa ETIM-muodossa päivitettynä. Nämä yritykset ovat:

Climecon Oy
Faluplast Oy
Finnsco Oy
Fläkt Woods Oy
Grundfos Pumput Oy
Halton Oy
Hansgrohe SE
Hedtec Oy
Krusman Emergency Shower AB
Lindab Oy
Novosan Oy
Pipelife Finland Oy
PNR Technical Solutions Finland Oy
Rej- Design Oy
Rettig Lämpö Oy
SANHA GmbH & Co. KG Filial Sweden
UK-Muovi Oy
Uponor Infra Oy
Uponor Suomi Oy
Vallox Oy
Wilo Nordic

Parin viikon sisällä julkistamme jo lukuja, jotka kertovat kuinka suuri osuus yrityksen tuotteista on ilmaistu ETIM-muodossa.

Tsemppiä päivitykseen!

Muistakaa sivuiltamme löytyvät käyttöohjeet. Myös asiakaspalvelumme auttaa ongelmatilanteissa.