Climeconin tuotetiedot kultaisessa kunnossa

Climecon Oy:n toimitusjohtaja Tommi Uksila kertoo ensitöikseen työskentelevänsä ihanien ihmisten parissa. Ilon aihetta onkin, sillä nämä ihanat ihmiset ovat hoitaneet mallikkaasti tuotetietopäivitykset LVI-INFOn tuotetietorekisteriin.

Uksilan mukaan on  tärkeää, että tuotetieto eri kanavissa on oikein ja että se on luotettavaa. – Meille on itsestäänselvyys, että tuotetiedot ovat ajantasalla LVI-INFOn tuotetietorekisterissä, Uksila summaa.

Climeconilla tuotetietojen parissa työskentelee viisi henkilöä. Tuotepäälliköt vastaavat tiedon oikeellisuudesta, ja tuotetiedot päivittää LVI-INFOn kantaan myyntiassistentti Suvi Erola. Tietoja tarkastetaan ja päivitetään aina tarpeen mukaan.

Climeconilla on takanaan muutenkin hyvä vuosi. Viennissä on tapahtunut kasvua jo edellisinä vuosina, eikä kuluva vuosi tule tuottamaan pettymystä. Kansainvälisillä markkinoilla Climecon on tänä vuonna laajentanut  ammattikeittiötuotteiden vientiä Ruotsiin, Venäjälle, Slovakiaan ja Arabiemiraatteihin. Yritys on myös vahvasti mukana digitalisaatiossa ja Uksila onkin erityisen ylpeä tänä vuonna lanseeratusta MyAir-älyventtiilistä, joka on kehitetty sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi.

Climecon Oy on kotimainen, ilmanvaihtoon ja ilmanpuhdistukseen keskittynyt yritys. Climeconin tehtaat sijaitsevat Kausalassa ja Pihtiputaalla ja myyntikonttori Helsingissä. Vuonna 2016 liikevaihto oli 10,3 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä.