Climeconilla APIT työn alla

Lisääntyvän teknisen tuotetiedon siirtotarpeen myötä on moni asiakkaamme käynnistänyt rajapintojen rakentamisen LVI-INFO.fi:n tuotetietorekisteriin. API-yhteyksien luominen ja tuotetiedon siirtymisen automatisoiminen on tähtäimessa Climeconillakin. Tavoitteena on mahdollisimman täydellinen, kaikkia asiakasryhmiä palveleva tuotetieto.

Climecon oli myös ensimmäinen Homma putkessa – kisan voittaja jo vuonna 2017, ja ottanut etunenässä harppauksia alan vastuullisuustyössä.  Löytyykö hiilineutraaliuden edelläkävijälle haastajaa loppuvuonna lähestyvässä Homma putkessa – äänestyksessä? 

Climecon on ollut monella saralla edelläkävijä. Hiilineutraalius ja vastuullisuus ovat kirjattuna yrityksen strategiaan, ja strategiaa on johdonmukaisesti tehty todeksi toimitusjohtaja Tommi Uksilan johdolla. Rakennus- ja talotekniikka-alan ensimmäisiin hiilineutraaleihin yrityksiin lukeutunut Climecon on ollut etukenossa myös ympäristöselosteiden kanssa, ja ensimmäisten joukossa laskenut ja verifioinut tuotteidensa hiilijalanjäjen. Tuoreimpana osoituksena ympäristöasioiden merkityksestä on Climeconin tiimiä juuri vahvistettu vastuullisuuteen perehtyneellä asiantuntijalla.

Toimitusjohtaja Tommi Uksila  kertoo, että erityisesti kahden viime vuoden aikana on tehty paljon töitä tuotetiedon rikastamiseksi, rakennettu ja kehitetty omaa tuotetiedon järjestelmää. Rajapintoja LVI-INFO.fi:n järjestelmään testataan paraikaa.

Climecon on varmasti kenelle tahansa kova pala ohitettavaksi. Tule seuraamaan marraskuussa alkavaa Homma putkessa – kisaa.

Ehdokkaat julkistetaan pian!