Tuotekuvasta pakollinen tuotetieto

”Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” on edelleen tänäkin päivänä paikkansa pitävä viisaus. Myös LVI-INFO.fi:ssa tuotekuvat ovat jatkossa pakollisia. LVI-numeroa ei siten enää saa avattua tuotteelle, jolle ei ole lisätty vähintäänkin yhtä tuotekuvaa.

Pääkuva tuotteesta (joka näkyy tuotekortilla tuotetietojen vieressä, esimerkki alla) on yleiskuva, jonka tavoitteena on kertoa tuotteesta kaikki oleellinen. Tuotteelle voi toki lisätä useammankin kuvan. Kuvapaikkaan 2 voi lisätä tuotekuvan tai tuotekuvia esimerkiksi eri kulmista. On hyvää palvelua lisätä tuotteen tietoihin myös kaikki muut saatavilla olevat liitetiedostot, kuten hyväksynnät ja asennusohjeet.

Jos olet epävarma, kuinka kuvia ja muita liitteitä lisätään tuotteille, löydät helpot käyttöohjeet kuvien ja liitetiedostojen lisäämiseksi käyttöohjeista.

Järjestämme aina tarvittaessa myös ilmaisia ja henkilökohtaisia Teams-koulutuksia LVI-INFO:fi:n käyttöön liittyen. Koskeepa asiasi sitten tuotekuvien tai ETIM-tietojen lisäämistä, ole rohkeasti yhteydessä ja varaa koulutusaika lähettämällä viesti osoitteeseen info(a) lvi-info.fi.

Pääkuva näkyy tuotekortin kuvakarusellissa ensimmäisenä.