Esittelyssä toimiston yleismies Marko Lätti

Markoon on varmasti jokainen LVI-INFOn asiakas jossain vaiheessa törmännyt. Marko Lätti, ”Mister LVI-numero”, on ollut toimiston kantava voima jo 15 vuotta, ja muistaa vielä ajan, jolloin asiakasviestintään käytettiin etupäässä faksia.

Vaikka paljon on noista ajoista muuttunut, LVI-INFOn asiakkaiden lukumäärä kasvanut ja toimintamallit muuttuneet (ja faksikin jo viety kierrätykseen), on Markon toimenkuva säilynyt jotakuinkin samana. Hän vastaa edelleen LVI-numeroista ja tuotetiedosta LVI-INFOssa, ja tyypillinen työpäivä meneekin asiakkaiden kysymyksiin vastaillessa.

Markon puoleen kannattaakin kääntyä kaikissa tuotetietoon liittyvissä ongelmissa, koskipa se sitten asiakaan omien tuotteiden tietoja LVI-INFOssa tai LVI-INFOn järjestelmän toimintaa. Marko on koulutukseltaan LVI-asentaja, ja ehti ennen LVI-INFOn tuloaan työskennellä jonkin verran asentajana, pääasiassa saneerauskohteissa. Ammattiosaamisesta on ollut tuotetiedon parissa työskentelevälle paljon hyötyä.

Markon vapaa-aika kuluu tiiviisti jälkikasvun (2 tytärtä ja yksi poika) ja urheilun parissa. Nykyisin Marko keskittyy lenkkeilyyn ja huoltajana lasten urheiluharrastuksiin, mutta repertuaariin on aiemmin kuulunut muun muassa salibandyä, jalkapalloa sekä kirkkovenesoutua.

 

Asiakaspalvelupäällikkö
Marko Lätti
p. 010 422 6562
marko.latti (at)lvi-info.fi