Päivitä tuotteet, joilla poistunut ETIM-luokka

ETIM-standardi on tuotteiden luokitusjärjestelmä, joka kehittyy jatkuvasti. Tarpeettomaksi käyneitä ETIM-luokkia, joiden ominaisuudet eivät enää vastaa tuotteiden ominaisuuksia, saattaa siksi poistua. Näin voi käydä myös uuden ETIM-luokitusversion ilmestymisen myötä.

Tuotteet, joiden ETIM-luokka on poistunut käytöstä, löytyvät tuotehallinnassa helposti. Löydät tuotehallinnasta hakukenttän, jolla voi kätevästi listata oman yrityksen tuotteet, joilta ETIM-luokka on poistunut. Katso alta ohjeet, miten etsit tällaiset tuotteet ja löydät niille myös korvaavan ETIM-luokan.

 

  1. LVI-INFO.fi:n tuotehallinnassa on hakukenttä, jonka avulla voi listata yrityksesi tuotteet, joiden ETIM-luokka on poistunut (kuva alla).

 

2. Myös tuotteen tuotekortilla on merkintä poistuneesta ETIM-luokasta (kuva alla).

 

3. Kun klikkaat ETIM-luokkaa, avaa järjestelmä CMT-sivun joka ehdottaa uutta ETIM-luokkaa poistuneen luokan tilalle (kuva alla).

 

4. Lisää ehdotetun uuden ETIM-luokan koodi kohtaan ”Search for class” ja ohjelma näyttää korvaavan luokan tiedot (kuva alla).

 

 

Joskus ohjelma saattaa ehdottaa kahtakin uutta ETIM-luokkaa poistuneen tilalle. Tässä tapauksessa kannattaa tutkia luokkien ominaisuuksia ja tehdä sen perusteella valinta, kumpaan ETIM-luokkaan tuote kuuluu.

 

Ohjeet ETIM-luokkien päivitykseen löydät täältä