Esittelyssä toimitusjohtaja Sirén

Magnus Sirén on vuodesta 2010 johtanut LVI-Teknisen Kaupan liittoa ja samalla kehittänyt yhdistyksen omistamaa LVI-INFO.fi – tuotetietojärjestelmää. Yhdistykseen Magnus hyppäsi yrityspuolelta, Cembrit Oy:sta, (entinen Minerit oy) jossa hän toimi useassa tehtävässä, joista viimeisin oli tehtaanjohtaja.

Ajanjakso on ollut sikäli hyvin kiinnostava, että digitalisaatio on samaan aikana edennyt jättiharpauksin, ja pakottanut talotekniikka-alan investoimaan yhä kehittyneempiin tuotetietojärjestelmiin. Viimeisin askel tuotetiedon digitalisoinnin etenemisessä on ollut ETIM-standardin astuminen mukaan kuvaan. Ala ja sen järjestelmät tarvitsevat toimiakseen yhteisen tavan esittää monimutkaista teknistä tietoa.

Talotekniikka-alan uuden yhdityksen TalTeka ry:n synty vaikuttaa jatkossa siten, että Magnus jakaa työaikaansa osin uuden yhdistyksen, osin LVI-INFO-tuotetietorekisterin ja tuotetiedon kehittämisen kanssa. Noin 20 prosenttia työajastaan hän keskittyy TalTeKa ry:n toimintaan, jossa hänen vastuullaan ovat ensisijaisesti tuotetietoon liittyvät asiakokonaisuudet. Hän jatkaa ETIM International – järjestön hallituksessa, ja ylläpitää jatkossakin suhteita alan eurooppalaiseen FEST – järjestöön (The European Federation of the Sanitary and Heating Wholesale Trade).

Magnuksen aamu alkaa varhain, koska hän ajaa päivittäin Karjaalta Lauttasaareen. Kahden teinipojan isän velvollisuuksiin kuuluu jalkapalloharrastuksen tukeminen;  käytännössä siis Karjaan BK-46 jalkapallokerhon kuskina toimiminen.

Magnuksen omiin harrastuksiin kuuluvat tennis ja golf sekä nyttemmin myös vanhan talon remontoiminen. Ongelmia liiallisen vapaa-ajan suhteen ei kuulemma nykyisin ole.

Toimitusjohtaja Magnus Sirén
Puh. 040 844 8952
magnus.siren(at)lvi-info.fi