Webinaari b2b-verkkokauppa-alustojen tulevaisuudesta ja niiden ratkaisuista

 

Future of international B2B online platforms -tapahtumassa on aiheena kansainvälisten B2B-verkkokauppa-alustojen tulevaisuus ja niiden tarjoamat ratkaisut myyntiin ja kumppanuuksiin arvoketjussa. Tule kuulolle, kuinka suomalainen teknisen alan kaupan tulisi olla valmis kansainvälisen digitalisaation tuomiin muutoksiin – uhkiin ja uusiin mahdollisuuksiin. Pääpuhujana toimii James Hardy.

James Hardy on Alibaban entinen Euroopan johtaja, joka konsultoi yrityksiä maailmanlaajuisesti eri sektoreilla ekosysteemien rakentamisesta, verkkokaupasta ja innovatiivisista kasvustrategioista. Hardy on kiitelty esiintyjä ja strategi, joka kertoo Alibaban ja Amazonin eri liiketoimintamalleista, ekosysteemeistä ja siitä, mitä länsi voi oppia idästä ja liiketoimintastrategiasta. Lisätietoa puhujasta; https://jameshardy.online/

Tilaisuuden järjestävät Rakennus- ja sisustustarvikekaupan yhdistys RASI ry, Teknisen Kaupan Liitto, Sähköteknisen Kaupan Liitto ja LVI-INFO.Tapahtuma on jäsenyritysten henkilökunnalle veloitukseton.

Lisätietoja:
Minna Liuksiala, minna.liuksiala@rasi.net
Sallamaari Muhonen, sallamaari.muhonen@stkliitto.fi
Markku Uitto, markku.uitto@tekninen.fi
Magnus Siren, Magnus.Siren@lvi-info.fi

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ >>>>